Aanmelden

Uitnodiging bijeenkomst herontwikkeling Zwarte Waterzone

13 juni '22

November 2021 is het Stedenbouwkundig ontwikkelplan van de Zwarte Waterzone door de gemeenteraad  van Zwolle vastgesteld. In vervolg hierop organiseren wij nieuwe participatiebijeenkomsten over de herontwikkeling van de Zwarte Waterzone.

Hierin kunt u meedenken en meepraten over de architectuur en de openbare inrichting. Beide deellocaties komen aan bod: de Stadskades (voormalige industriegebied) en de Jachthavens (toekomstig woongebied). Ook blikken we kort terug en geven we een doorkijk over de vervolgstappen tot aan de daadwerkelijk bouw.

Live en digitaal

We zijn blij dat we u weer persoonlijk kunnen ontmoeten en nodigen u van harte uit op:

  • Dinsdag 5 juli, van 19:00 tot 22:00 uur: (inloop vanaf 18:45 uur)
    locatie: Wijkcentrum Holtenbroek, Bachlaan 20 in Zwolle

 

Bij eerdere bijeenkomsten gaven een aantal bewoners aan dat zij het fijn vinden om thuis de bijeenkomsten digitaal te volgen. Daarom organiseren we een week eerder een digitale sessie op:

  • Dinsdag 28 juni om 19:00 tot 22:00 uur: online

Organisatie

Beide participatiebijeenkomsten worden begeleid  door Buro MA.AN en onze omgevingsmanager.

NB: De fysieke bijeenkomst op 5 juli biedt ruimte om met een afvaardiging van de gemeente Zwolle en de ontwikkelcombinatie in gesprek te gaan over uw persoonlijke vragen. Daar is in een digitale sessie minder ruimte voor.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link tot en met vrijdag 24 juni (i.v.m. de organisatie).

Heeft u zich aangemeld voor de digitale sessie? Dan ontvangt u op de dag van uitzending een kijklink van ons. U kunt de bijeenkomst op uw eigen laptop of computer bijwonen.

Mocht u voorafgaand een specifieke vraag of reactie hebben, dan kunt u deze bij uw aanmelding doorgeven. Graag zien wij u op 5 juli of 28 juni.

Aanmelden
De ontwikkeling van Zwarte Waterzone Homepage
Zwarte Waterzone Omgeving en omwonenden