Zwarte Waterzone: de partijen

Er werken meerdere partijen aan de ontwikkelplannen voor de Zwarte Waterzone in Zwolle. Het ontwikkelteam bestaat uit BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en BEMOG Projekt Ontwikkeling.

BEMOG Projektontwikkeling

Sinds de oprichting in 1970 zijn we een onafhankelijke, middelgrote en landelijk opererende projectontwikkelaar en zijn uniek in het op een onderscheidende wijze vorm en inhoud geven aan de ordening van de woon- en leefomgeving. Wij halen onze inspiratie uit de wensen van onze klanten en houden rekening met wat er speelt is in de maatschappij. De menselijke maat en factor staan hierbij steeds centraal.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling

BPD is een grote gebiedsontwikkelaar die nieuwbouw leefomgevingen realiseert in Nederland en Duitsland. Sinds onze oprichting in 1946, toen nog onder de naam van Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van ruim 350.000 woningen mogelijk gemaakt. Met trots zien we dat er vandaag meer dan één miljoen mensen in woonwijken wonen waarin onze bijdrage zichtbaar is. Dat doen we vanuit onze maatschappelijke overtuiging dat iedereen recht heeft op een fijn thuis in een prettige leefomgeving. En dat blijven we doen, zodat fijn wonen ook voor de komende generaties mogelijk blijft.

Partners

BEMOG Projekt Ontwikkeling

BEMOG Projekt Ontwikkeling

BPD

BPD

Onze kijk op Zwarte Waterzone Visie
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Zwart Waterzone