Zwarte Waterzone: de partijen

Er werken meerdere partijen aan de ontwikkelplannen voor de Zwarte Waterzone in Zwolle. Het ontwikkelteam bestaat uit BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling en BEMOG Projekt Ontwikkeling.

BEMOG Projectontwikkeling

Sinds de oprichting in 1970 zijn we een onafhankelijke, middelgrote en landelijk opererende projectontwikkelaar en zijn uniek in het op een onderscheidende wijze vorm en inhoud geven aan de ordening van de woon- en leefomgeving. Wij halen onze inspiratie uit de wensen van onze klanten en houden rekening met wat er speelt is in de maatschappij. De menselijke maat en factor staan hierbij steeds centraal.

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling

BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling is de grootste gebiedsontwikkelaar in Nederland. Het bedrijf is werkzaam vanuit vier kantoren, gevestigd in Amersfoort, Amsterdam, Delft en Eindhoven. Sinds de oprichting in 1946, toen nog onder de naam Bouwspaarkas Drentsche Gemeenten, heeft BPD de bouw van bijna 375.000 woningen mogelijk gemaakt. Vandaag wonen meer dan één miljoen mensen in woonwijken waarin de hand van BPD zichtbaar is. In 2019 richtte BPD ‘BPD Woningfonds’ op, een fonds volledig bestaand uit duurzame en betaalbare nieuwbouwhuurwoningen voor huishoudens met een middeninkomen in Nederland. Naast Nederland is BPD ook actief in Duitsland, waar het bedrijf vanuit 10 kantoren werkzaam is onder de naam BPD Immobilienentwicklung. Ga voor meer informatie over BPD naar www.bpd.nl of www.bpd.de.

Partners

BEMOG Project Ontwikkeling

BEMOG Project Ontwikkeling

BPD

BPD

Onze kijk op Zwarte Waterzone Visie
Wat gebeurt er de komende tijd? Planning Zwart Waterzone