Voortgang Zwarte Waterzone

23 december '20

Op dit moment zijn we druk met de aanpassingen en de afronding van het stedenbouwkundig ontwikkelplan voor dit gebied en we willen u graag meenemen in dit proces. In dit nieuwsbericht leest u meer over de laatste stand van zaken.

Pagina voor omwonenden

Het laatste bericht dat u van ons ontving was half november. We naderen het eind van het jaar en we willen u voor dit jaar graag een laatste update geven over de herontwikkeling van de Zwarte Waterzone. Na het bericht van november hebben we veel positieve reacties gehad, maar ook kritische vragen gekregen. Deze vragen hebben we zorgvuldig beantwoord en delen we ook graag met u. Er is een pagina voor omwonenden gemaakt waar we onder meer veel gestelde vragen beantwoorden. Klik hieronder om deze te bekijken.

Omwonendenpagina

Online informatiebijeenkomst

In het eerste halfjaar van 2021 organiseren we een digitale informatiebijeenkomst. Dit doen we in de vorm van een webinar in verband met de Coronamaatregelen. Begin volgend jaar wordt hiervoor de uitnodiging verzonden. U kunt zich inschrijven voor de digitale nieuwsbrief, dan wordt u per e-mail geïnformeerd over de datum van de online informatiebijeenkomst.

image alt

Hele fijne feestdagen

Voor nu wensen we u hele fijne feestdagen en een gelukkig 2021! 

Neem contact met ons op Meer weten?
Alle informatie voor omwonenden Pagina voor omwonenden