Vragen en antwoorden van online bijeenkomst 18 maart

26 maart '21

Op donderdag 18 maart was er een online informatiebijeenkomst over de herontwikkeling van de Zwarte Waterzone. Hierin werd u bijgepraat over de aanpassingen van de plannen naar aanleiding van de participatiebijeenkomsten eind 2019. Tijdens de sessie werden er circa 200 vragen gesteld in de chat. Deze chat was niet openbaar, om ervoor te zorgen dat de aandacht bij het gesprek aan tafel bleef.

Vanuit de chat zijn er vragen ingebracht aan tafel bij de sprekers. Het chatteam heeft die avond zoveel mogelijk vragen beantwoord. Door de hoeveelheid vragen kon het chatteam niet iedereen tijdens de bijeenkomst beantwoorden, omdat we alle vragen zorgvuldig willen geven. Alle vragen die rondom 18 maart gesteld zijn, zijn beantwoord en terug te lezen in de vraag en antwoord op de website.

Zo is het is voor iedereen mogelijk om de vragen, inclusief de antwoorden, te lezen. Dat is ook verteld tijdens de online bijeenkomst. Alle vragen staan hier op volgorde van binnenkomst. De antwoorden zijn per vraag opgenomen.

Onderaan zijn ook de vragen toegevoegd die voorafgaand aan de sessie en in de dagen erna gesteld zijn.
Vragen die we de afgelopen dagen hebben ontvangen, worden nog beantwoord en aan het document toegevoegd.

Klik hier om naar de vragen en antwoorden te gaan
Planning Zwarte Waterzone Vervolgstappen
Online informatiebijeenkomst 18 maart 2021 Terugkijken?